Skap din drømmebolig

For at du skal få akkurat det hjemmet du drømmer om har vi satt sammen tre ulike interiørkonsepter for leilighetene i Middelthunet.

Vi har satt sammen produkter til tre ulike interiørkonsepter, og uansett hvilket du velger vil interiøret ha en gjennomgående helhet. Et av disse er satt som standard leveranse, men ønsker du en litt annen stil kan du velge et av de to tilvalgskonseptene – eller blande konseptene slik at du får akkurat den leiligheten du drømmer om.

Se video av ulike standarder og tilvalgene

 

Urban eleganse

Standard leveranse

Som standard interiørkonsept leveres «Urban eleganse». Dette interiøret har eksklusive naturmaterialer som skaper en sofistikert innredning. Her blir rommene lune med en intim atmosfære.

Med lyse og nøytrale farger fremstår rommene som elegante. Gulv leveres i enstavs hvitpigmentert eik. Kjøkkenet kommer i mørkbeiset eikefiner og integrerte hvitevarer. Fargetonene tas opp i benkeplaten og skaper en fin overgang. Det sofistikerte uttrykket fortsetter på badet, som kommer med fliser på vegg og gulv i varme beigetoner.

Gulv – Northern Light Vanilla, enstavsparkett i eik
Fronter – Amfi Eik Kongle, Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik
Benkeplate – Gris Expo 20mm, Silstone
Håndtak – Hekken II, sort 256 mm

Tidløs enkelhet

Tilvalg

Interiøret i dette konseptet er lyst og luftig, med et tidløst design og nøytrale, sobre farger. Rolige farger fra hvitt til lyse og varme beigetoner samt innredning med naturlige, holdbare materialer.
Kjøkkenet kan ha slette fronter i lyse, nøytrale farger som også tas opp i benkeplaten og skaper en fin overgang uten for store kontraster. Det luftige inntrykket fortsetter på badet, med hvit baderomsinnredning og lyse fliser på gulv og vegger. Interiøret kan kombineres med bred parkett i varme nyanser.

Gulv – parkettgulv i lys eller grålig eik
Fronter – lyse eller naturinspirerte fronter
Benkeplate – lyse benkeplater

Myk minimalisme

Tilvalg

I dette konseptet er fargene nøytrale og rolige – et interiør for deg som liker et stilrent hjem med rom for at andre detaljer kan tre frem. Duse fargetoner i en nøytral gråskala passer godt sammen med de fleste andre farger. Kombinasjonen av gulv i hvit og grålig eik med kjøkkeninnredning i en nøytral gråtone skaper en tidløs ramme.

Du kan velge kjøkkenfronter som går ton i ton med benkeplaten for å få et stramt kjøkken, eller myke det litt opp ved å ha en liten kontrast mellom benk og skap. Også badet vil ha et tidløst og rolig uttrykk, med grå fliser på vegg og gulv eller en mørkere gråtone for den mer dristige. Fronter i hvitt eller lys grå fullfører stilen.

Gulv – parkettgulv i lys eller grålig eik
Fronter – fronter i en grå fargetone
Benkeplate – nyanser fra hvit til grå

Merk: Bildene er til inspirasjon for interiørvalget. Tekstiler og tapet leveres ikke på tilvalg.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.